Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Sponsoravond 2013

Maandag 3 juni mochten we de sponsoren van het zomerparkfeest weer uitnodigen voor een geweldige sponsoravond. Ditmaal waren we welkom bij Sablones, het oude GAK-gebouw aan de Kaldenkerkerweg. Een gebouw met veel herinneringen, zeker ook door de feesten die er later gehouden zijn en waar veel sponsoren nog met plezier aan terugdenken.


Sablones is nu een plaats waar zakelijke oriëntatie zich treft met creatief talent in een flexibele omgeving van kantoorruimtes en vergaderfaciliteiten. Een perfecte plek voor de sponsoren om elkaar te ontmoeten en alvast een klein voorproefje van het zomerparkfeest te krijgen.

De gasten werden welkom geheten met een stevige Sangria verzorgd door DC catering om meteen het campinggevoel aan te wakkeren. Zelfs de weergoden werkten mee deze avond, waardoor we een deel van de avond heerlijk buiten konden vertoeven.

Na de aftrap door Rom en Arno was het feest in het hele gebouw. Verdeeld over alle verdiepingen werden de gasten getrakteerd op diverse optredens. De voormalige (antikraak)bewoners Arno Adams en Peter Beker gaven een voorproefje van hun nieuwe album opgeluisterd met verhalen uit hun antikraaktijd. Helemaal boven in het gebouw tussen de bouwmaterialen presenteerde David Middendorp zijn indrukwekkende dansvoorstelling Blue Journey. De sponsoren werden er stil van. Absoluut een aanrader voor het zomerparkfeest.

Na al deze indrukken was het goed toeven in de huisbar van Sablones, waar Sablones en DC catering voor de inwendige mens zorgden. Na heerlijk bijgepraat te hebben werden de sponsoren (en de buurt) als afsluiter nog verrast door een weergaloos optreden van het Broken Brass Ensemble op de binnenplaats, ondersteund door de lichtshow van ShowTheme. Swingen en meezingen in de buitenlucht. Een avond vol verrassingen en plezier, camping zomerparkfeest.

Klik hier voor mee foto's van de sponsoravond.