Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Praktische info / Festivalinformatie

EHBO
Op het terrein is een EHBO-post. Hier kun je terecht bij wespensteken, verstuiking, verwonding, etc. 

Politiepost
Op het terrein bevindt zich een politiepost. Deze is naast de hoofdingang. Hier kun je terecht als je hulp van de politie nodig hebt.

Infostand
Informatie over het programma of programmawijzigingen is beschikbaar bij de Infostand.

Tip!
Geregeld worden wij geconfronteerd met zoekgeraakte kinderen of partners. Spreek vooraf een ontmoetingspunt af voor het geval je elkaar kwijt raakt. Bij de Infostand zijn voor kinderen gratis T-shirts en polsbandjes verkrijgbaar, waarop je je telefoonnummer kunt schrijven.

Kassa
Munten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa’s op het festivalterrein. Betalen met PIN is mogelijk. Met deze munten kun je bij alle bars en de eettentjes op het festivalterrein terecht.

De inwendige mens
Zomerparkfeest is een festival om de hele dag en avond mee te maken. Honger moet dan gestild worden en de dorst gelest. Op het festivalterrein tref je diverse eettentjes aan met een gevarieerd aanbod. Fris en bier is verkrijgbaar bij de bars. Eten en drank worden uitsluitend verstrekt tegen inlevering van consumptiemunten.

Het stalen ros
Tijdens Zomerparkfeest kun je je fiets, brommer of scooter bewaakt parkeren in een van de drie fietsenstallingen. Dit kost € 1,-. Doen! Parkeer je fiets in ieder geval niet tegen de gevels van omliggende panden. Dit veroorzaakt onnodige overlast.

Ontruiming
De nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven met pictogrammen. Bekijk bij aankomst op het festivalterrein op welke wijze deze nooduitgangen zijn te bereiken. Volg bij ontruiming altijd de officiële instructies van organisatie, beveiliging en politie op. Zij brengen je zo snel mogelijk in veiligheid.

Bereikbaarheid
Zomerparkfeest is in het Julianapark bereikbaar via e-mail: info@zomerparkfeest.nl. Voor de laatste programmagegevens en een verslag van het festival kunt je surfen naar onze website: www.zomerparkfeest.nl of kijken in de festivalkrant Parkpraot.

Vrienden van het Zomerparkfeest
Heb je een bijzondere band met het festival die u graag wilt onderstrepen? Word dan een Vriend of Vriendin van Zomerparkfeest. Wil je een spannend kijkje achter de schermen? Een exclusief T-shirt? Of wilt u gewoon laten zien dat Zomerparkfeest de perfecte zomerse cultuurcocktail op het breukvlak van vakantie en verplichting is? Kijk dan op www.vriendenvanzomerparkfeest.nl of schrijf je tijdens het festival in bij de Vriendenbalie.

Zomerparkfeest organisatie:
Bestuur: Rom van Strijp (voorzitter, subsidies en veiligheid), Marc Nelissen (secretaris), Marc Frey (penningmeester), Peter Kerkhoff (technische commissie), Johan Hauser (programma), Manpreet Gill (horeca, vrijwilligers), Arno Hendericks (sponsoring), Guus Benders (communicatie en pr)

Vrijwilligers
Zomerparkfeest wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en mogelijk gemaakt. In totaal zijn er meer dan 600 mensen bij betrokken. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan via lindakoolen@zomerparkfeest.nl

Word vriend!
Twitter